SERVEIS

Rere molts anys de dedicar-nos al desenvolupament personal i a la formació, EMA2 neix amb el propòsit de contribuir a que hi hagi una bona conexió entre les persones a la seva vida laboral.​

Passem moltes hores a la feina i, a més a més, creiem profundament que vivim un canvi de paradigma que duu a les empreses a una revolució en la manera de treballar, donant més versatilitat als empleats i potenciant un bon treball en equip per a obtenir el major benefici.

Per desenvolupar aquestes competències s'han d'impulsar les qualitats interpersonals  anomenades Soft Skills i també qualitats femenines. Volem contribuir en fomentar les habilitats femenines en les organitzacions.

Per nosaltres, la clau per assolir l'èxit dels projectes és l'equilibri entre les habilitats tècniques (o habitualment més masculines) i les interpersonals (o tradicionalment més femenines).

La nostra missió és treballar amb:

 • persones que aposten per treballar en un bon clima, però els manquen les eines per fer-ho.   

 • equips que estan disposats a canviar i a donar el millor d'ells mateixos, afrontant-se a nous reptes.

  BENEFICIS PEL TEU EQUIP: 

   

 

   De realitzar un procés de cohesió i potenciació d'equips:

 • Guanyar en motivació per a donar el millor d'ells mateixos.

 • Com a equip, ser més que la suma de les individualitats.

 • Superar un procés de canvi i gestionar la incertesa.

 • Millorar les seves funcions.

 • Potenciar una connexió des del respecte i  la cura mútua.

 • Gestionar els conflictes interpersonals.

 • Clarificar els rols i adquirir bons hàbits d'equip.

 • Reforçar la il·lusió de treballar junts per a millorar la cohesió i el compromís.

​​

    De realitzar una formació en competències i habilitats:

 • Millorar la gestió de  intel·ligència emocional individual i social.

 • Potenciar una comunicació eficaç entre els membres dels equips.

 • Conèixer i utilitzar estructures de treball cooperatiu.

 • Aprendre habilitats de comunicació verbal i no verbal.

 • Impulsar un estil de lideratge personal.

 • Desenvolupar habilitats per parlar en públic.​​​

​​​

ELS NOSTRES SERVEIS SÓN:

Mind Map.png

POTENCIACIÓ D'EQUIPS

Dinàmiques experiencials d'empoderament de l'equip facilitant l'expresió del seu màxim potencial. 

 

 

Alguns dels aspectes que treballem són:

- Avaluació de l'estat de l'equip.

- Millora de la cohesió grupal.                        

- Potenciació d'equips d'alt rendiment.

- Avaluació de l'estat dels rols dels membres de l'equip​.

- Comunicació eficaç i intel·ligència emocional de l'equip.

- Millora de la resiliència de l'equip.

- Gestió del canvi. 

- Acompanyament de coaching individual a determinats membres de l'equip o líders dels equips o càrrecs intermedis.

 

Existeix la possibilitat d'avaluar l'estat de l'equip abans i/o després de la intervenció: A través de MYDE, una eina desenvolupada amb base científica seguint una línia d'investigació del Departament de Psicologia Social i Quantitativa de la Universitat de Barcelona liderada pel Dr. José Navarro Cid. Té com a objectiu medir d'una forma quantitativa i molt visual l'estat de l'equip a través d'unes escales molt potents que medeixen l'efectivitat d'un equip.

Realitzem un procés amb sessions de 2-3h de durada de caràcter mensual amb  tot l'equip, durant un periode de temps a concretar segons la intervenció acordada. 

 
Mind Map.png

TEAMBUILDING amb base

Experiència d'un dia complert o mig dia amb diversió, motivació i consciència d'equip com a ingredients. 

Per treballar la cohesió de l'equip i mantenir les ganes de treballar junts, realitzem dinàmiques divertides (a través de jocs de grup i jocs de simulació) combinades amb activitats de treball d'unió i cohesió de grup.

 

El nostre objectiu és dotar a aquestes trobades un treball d'equip intencionat i més conscient.

ASSESORAMENT D'EQUIPS

T'ajudem a idear i/o implementar estratègies d'engagement dels treballadors.

Si busques una metodologia nova per a retenir el talent o mantenir els equips motivats, t'ajudem en la forma que necessitis per a aconseguir-ho amb èxit. 

FORMACIÓ

Us formem i capacitem en habilitats i competències de desenvolupament personal.

A través de tallers teòrico - pràctics, formem als participants per a que integrin habilitats personals i socials. Algunes de les formacions són les següents: la gestió de la intel·ligència emocional individual i social, comunicació eficaç verbal i no verbal, respondre a crítiques, parlar en públic,...

 
 
 
 

CLIENTS

TESTIMONIS DE CLIENTS

Us agraeixo molt la vostra feina però sobre tot l'actitud que vau tenir amb nosaltres, entenent les particularitats de cadascún. Unes grans professionals. Moltes gràcies per tot.

Anònim

Alguns clients amb qui hem treballat són:
 

nosALTRES

 Marta Tarrida:

Sóc coach d'equips ORSC per CRR Global a través d'Arise, psicòloga col·legiada (COPC) i psicoterapeuta acreditada por l'EFPA i la FEAP.  Tinc la formació del Màster en AnàlisiTransaccional Relacional-integratiu. Estic formada en PNL, en resolució de conflictes, mediació familiar i en neurociències (EMDR i Brainspotting).

 • Icono social LinkedIn

Mònica Jal:

 

Sóc Coach Co-Activa certificada (CPCC) formada i acreditada per CTI  (The Coaches Training Institute) i ACC (Associate Certified Coach).  Estic formada en coaching d'equips, ORSC per CRR Glogal a través d'Arise. També estic certificada com a Coach Wingwave per la seva creadora, l'alemana Cora Besser. Sóc formadora de Diàleg de Veus amb Salvador Vivas de l'Institut Atman. A més tinc la formació en Neurocoaching.

 • Icono social LinkedIn
 

MÈTODE

El nostre client és qualsevol grup de persones que tenen objectius en comú i volen millorar els seus resultats o interaccions.

Treballem d'una manera funcional, eficaç i pràctica segons el model ORSC ™. El que marca la diferència amb altres tipus de coaching és el prendre consciència de la relació que hi ha entre els membres, com una entitat pròpia. La relació és de fet la protagonista en un procés de coaching d'equips o parelles, i es potencien espais emocionals intencionats que incrementen la intel·ligència emocional del grup.

​​

Tradicionalment s'ha associat el coach als CEO o a nivell executiu. També és important posar el focus en els equips de treball i en els càrrecs intermedis per garantir uns resultats reeixits.

Es tracta de dinàmiques experiencials a través de les quals es dóna poder a l'equip per ser conscient i intencional en la seva relació, permetent-li prendre eleccions positives i aconseguir els objectius. Aquests processos ajuden a que els equips es responsabilitzin de l'impacte en el seu entorn.

Si escoltem totes les veus dels grups als quals pertanyem, la saviesa de la relació es posarà al servei del benefici del grup.

 
ContacTE

 

636 769 989    /   654 696 972 

ema2equip@gmail.com   

Barcelona (ens desplacem, contacta'ns)

vetllem per reconnectar l'essència del teu equip

Nombre *

Email *

Asunto

Mensaje