Buscar
  • EMA2 Potenciem equips

Apostem per potenciar els equips

Actualizado: 13 de jul de 2018

La cordialitat i el respecte són la base de les relacions, fonamentals pel bon funcionament dels equips de treball

Aquest mes de juny el Dalai Lama ha escrit:

"A causa de la nostra intel·ligència, els éssers humans som especialment capaços no només de crear problemes, sinó de fer-ho a gran escala. Per tant, és important que usem la nostra intel·ligència de manera constructiva. Això és el que ens impulsa a ser cordials i preocupar-nos pels altres. "

Tenim intel·ligència i capacitat per crear i mantenir relacions conscients i intencionades. Les empreses necessiten equips on hi hagi resultats, fruit de la intel·ligència i creativitat dels treballadors però també necessiten equips cohesionats basats en el respecte i la cordialitat.


Cada equip, com cada empresa és un sistema que s'interrelaciona amb altres sistemes (altres empreses, sectors, proveïdors, clients ....) I transmet inconscientment la seva essència. Des de la persona que dóna la benvinguda fins al director general influeixen en la regulació de les relacions. Totes les peces són importants per assegurar el bon funcionament o per generar problemes.

La nostra aposta és treballar amb els equips i amb els responsables intermedis. Tradicionalment s'ha donat prioritat al sector directiu i CEO. Si som conscients dels llaços d'unió invisibles però sí presents en tota l'empresa, entendrem perquè és tan important també treballar i acompanyar qualsevol equip i els seus responsables.


“Des de la persona que dóna la benvinguda fins al director general influeixen en la regulació de les relacions.”

Només una empresa, on predominin relacions sanes transmetrà suport, confiança, benestar, es podrà transformar i autoregular i sobretot garantirà el seu èxit. Cada membre transmet el que viu en el seu espai diari. Apostem doncs per generar en cada nivell una relació intel·ligent i de confiança i cordialitat.


Mònica Jal

Facilitadora de relacions sostenibles en organitzacions i coach certificada


25 vistas0 comentarios